Poslední instrukce před cestou

18.04.2013 20:18

 

1. Izraelský partner nás poprosil, abychom Vás požádali o to, aby si studenti a studentky nebrali zbytečně příliš veliká zavazadla. Je to z toho důvodu, že v Izraeli budeme mít k dispozici vzhledem k velikosti skupiny mikrobus pro 18 osob a jeho zavazadlový prostor není tak veliký jako u běžných autobusů. Tato prosba pochopitelně neznamená, že by děti měly nějak omezovat svoji výbavu. Můžete-li jim však věci zabalit spíše do menších zavazadel, než do velikých "loďáků", bude to jednodušší. Děkujeme za pochopení.
 
2. Naši první snídani po příletu budeme absolvovat v poušti z vlastních zásob. Prosím, myslete na to a vybavte svoje děti tak, abychom v poušti mohli posnídat. Čaj k snídani dětem uvaříme....
 
3. Již první den je na programu koupání v Mrtvém moři. Dovolujeme si upozornit, že pokud děti na osušení po koupeli použijí ručník, nebude možné, aby tento ručník používali po zbytek doby v Izraeli, neboť bude plný soli. Doporučujeme proto děti vybavit dvěma ručníky tak, abychom předešli případným komplikacím.
 
4. Pokud si děti nebudou každý den chtít kupovat vodu v plastových lahvích (0,5l), doporučejeme děti vybavit již z Prahy jednou 1,5 l plastovou lahví, do které si vždy budou moci ráno natočit čerstvou pitnou vodu.

© 2013 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode